10 Smokey -silmäsykyn ideoita kuuluisuuksilta dramaattisen vaikutuksen

, jotka yrittävät löytää parhaan silmämeikin tyylin, jota voit käyttää juhliin ja muihin villiin tai funky -paikkoihin? No, olemme täällä antamassa sinulle optimaalisen idean – Smokey Eyes näyttää! Se on aistillinen, houkutteleva ja dramaattinen. Tarpeeksi antaa sinulle käyttämätön, mutta luottavainen juhla -ilme! Mikä on takuu, että ulkonäkö toimii? Smokey -silmäkuulujamme ovat ne, jotka asettavat tämän rohkean trendin, ja näyttää niin ihmeelliseltä, että he jatkavat ilmettä tähän päivään asti.
[Lue myös: Smokey Brow Trend on nyt muodissa]

SMOKY -silmävinkit
Joten miten saada kuumia savuisia silmiä kuin suosikki kuuluisuudet? Meillä on ideoita, jotka auttavat sinua naulaamaan tämän rohkean ja dramaattisen ilmeen. Seuraavat ovat joitain savuisia silmäideoita, joita Bollywood -divas käyttää itseään –
Luo suurempia silmiä
Me kaikki tiedämme, että doe-silmät tytöt ovat melkein kaikki kaverit. Joten sinun on tavoite saada silmäsi näyttämään isommalta ja rohkeammalta kantamaan oikeat savuiset silmät.
Kuinka jatkaa tätä? Saa pienet silmäsi suuremmiksi piirtämällä linjoja silmäkansien ulkokulmiin ja siirtymällä ylöspäin kulmakarvojen luuhun.

Sekoittaa väri
Tämän asianmukaisen ja tehokkaan Smokey -ilmeen saavuttamiseksi sinun on työskenneltävä silmälasien eri sävyjen kanssa silmien segmenttien täyttämiseksi. Sitten siveltimellä tai sormesi kanssa sekoita väreihin niin, että ne sekoittuvat.

Tuo silmäsi lähemmäksi tai kauemmaksi
Jos silmäsi välinen etäisyys on pienempi kuin yhden silmäsi leveys, sinulla on läheiset silmät. Tämä tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä saadaksesi silmäsi näyttämään hieman kauempana toisistaan. Käänte on totta tytöille, joilla on suuret silmät.

Suurten silmien tekemiseksi hieman vähemmän kaukana toisistaan, levitä erittäin huolellisesti paljon väriä nenän aluetta kohti. Toisaalta luodaksesi laajempien silmien vaikutuksen sinun on hallita V-muotoisten savuisten silmien tekniikka.

Silmäluomien rypistäminen
Laita musta silmälasia ripsilinjalle ja sulje se puuvillatyynyllä. Piirrä harmaan hohtava vuorauksen avulla viiva silmämunan päälle. Käyttämällä kevyitä aivohalvauksia, joissa on luomiväriharussekoitus vuorauksessa, varmista, että jätät jonkin verran aluetta kulmakarvan ja tummemman sävyn väliin.
[SC: Mediad]

Lainausmerkit Smokey -silmille
Levitä tummanvärinen silmäluomerkki lainausmerkkien muotoon ja sekoita se sitten luomiväriharjalla. Viiva silmäsi täydentämään ulkonäön. Tytöille, joilla on laajemmat silmät, tee lainausmerkit silmien sisäkulmasta. Ja tytöille, joilla on lähempänä silmiä, Manchester United Paita sinun on tehtävä merkinnät ulkokulmassa.
Joten nämä olivat joitain tekniikoita, joissa savuinen silmävaikutus voidaan luoda. Mutta Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita mitkä näyttelijät urheilevat tätä ilmettä? Ja mistä voit saada inspiroivia ideoita? Katsotaan!
Myöhemmin toimitetaan 5 Bollywood -julkkista, jotka käyttävät savua silmää loistavasti –
1. Kareena Kapoor
Tämä on upea getup Kareena, joka kantoi Bajrangi Bhaijaan. Hän käytti perusavainyhdistelmiä ja sitoi hiuksensa sotkuiseen punokseen. Mutta hänen ulkonäkönsä oli vielä tappaa vain hänen näyttävän Smokey -silmämeikin takia.

2. Rani Mukherji
Ranin kasvot tarkastelemalla keskittymäsi kiinnitetään heti hänen silmiinsä. Silloin alkaa huomata alaston huulipunaa, hienovarainen meikki ja suoristettuja hiuksia.

3. Anushka Sharma
Hän poseeraa Voguelle upeaan punaiseen mekkoon ja Smokey Eyes -meikkiin. Hänen hiuksensa kanssa toiselle puolelle ja pienille korvakoruille kaikki huomio menee hänen silmiinsä.

4. Deepika Padukone
Rakastamme sitä, kuinka Deepika on päättänyt pariliitoida hänen savuiset silmänsä. Raskaalla lausunnolla kaulakorulla ja sen lisäämiseksi kirkkaan punaisella huulipunalla.

5. Priyanka Chopra
Alaston huulipuna, roikkuvat pitkät korvakorut, kultainen pusero, paksut lukot; Näin Priyanka päätti kantaa savuisten silmien meikin. Yksinkertainen, vakio ja kaunis.

Saat inspiroitua näiden Divas -ulkoasusta ja löydä sinulle parhaiten sopivan ilmeen. Ja parasta on riippumatta siitä, mitä käytät, vain dramaattiset Smokey -silmämeikisi kääntää kaikki päät ja Atalanta BC Paita tekee sinusta vetovoiman keskipisteen.
Kuvien lähde: pinterest.com