Parhaat puhdistusaineet jokaiselle ihotyypille: Hehkuttaaksesi Ymmärrät

, aloitat päiväsi sen kanssa ja päätät myös sen kanssa. En viittaa hammastahna-hammasbrush-yhdistelmään kuitenkin puhdistusaineita. Käsittely puhdistusaineiden kanssa, jotka eliminoivat jokaisen lian, öljyn, hiki- ja meikin jäljen. He antoivat ihon hengittää, korjata ja uudistaa itsensä. Se on ensimmäinen askel ihonhoitorituaalissa.

Siksi on ratkaisevan tärkeää ymmärtää ja naulata tätä osaa ennen kuin siirryt seerumeihin ja ikääntymisen estäviin voiteisiin.

Tästä päivästä lähtien puhdistusaineita tarjotaan paljon. Niiden hyödyntämisen aloittamiseksi olet ensimmäinen vaatimus ymmärtää ihotyyppi – kuiva, öljyinen, yhdistelmä tai herkkä iho. Tämä auttaa sinua suodattamaan valintasi ja tekemään parhaan puhdistusaineen etsinnän, monta kertaa helpompaa.

Luettelo puhdistustyypistä kaikille ihoäänille:
Geelipuhdistusaineet

Kermanpuhdistusaineet

Vaahtopuhdistusaineet

Öljynpuhdistusaineet

Öljynpuhdistusaineet

Misellin West Ham United Paita puhdistusaineet

Jauhesäiliö

Baarin puhdistusaineet

Mitts, sienet ja puhdistuskankaat

Tässä on sellaisia puhdistusaineita, jotka voit valita ihotyypistäsi riippuen ja hyväksynnästä.

1. Geelipuhdistusaineet:
Kuten nimestä voi päätellä, geelipuhdistusaineilla on geelimainen konsistenssi. Ne puhdistavat syvästi kasvot, dekongisimmat tukkeutuneet huokoset, poistavat ylimääräisen öljyn ja tappavat aknea aiheuttavia bakteereja. Kaikki tämä johtuu heidän antiseptisistä ja kuorimisesta ominaisuudestaan. Siksi geelipuhdistusaineet ovat hienoimpia puhdistusaineita yhdistelmä iholle.
Paras: rasvainen ja yhdistelmä iho

Lähde: Graciefeface.com2. Kermanpuhdistusaineet:
Kermapohjaiset puhdistusaineet ovat yleensä “maidon” tai “voidetta”, ja ne ovat normaalisti paksuja, kermaisia (on oltava!) Ja koostuvat kosteuttavista komponenteista, kuten kasvitieteellisistä öljyistä. He puhdistavat ihosi poistamatta sitä sen luonnollisista öljyistä.
Paras: kuiva ja herkkä iho

Lähde: Amazon.com3. Vaahtopuhdistusaineet:
Nämä ovat kevyitä puhdistusaineita, jotka alkavat kermana tai geelinä ja tarjoavat sinulle sitten rikkaan, vaahtoavan vaahtoa. Vaahtopuhdistusaineet lyövät ylimääräistä öljyä yhtä menestyksekkäästi kuin geelipuhdistusaineet.
Paras: rasvainen ja yhdistelmä iho

Paras: rasvainen ja yhdistelmä iho
Lähde: Musingsofamuse.com6. Misellien puhdistusaineet:
Ymmärrätkö ‘Misellar’ -puhdistusaineiden alkuperäpaikan? Upea sekä oh-niin-romantinen Ranska! Misellivesillä on ”misellit”, pienet öljymolekyylit, jotka on ripustettu pehmeään veteen, joka vetää öljyä, likaa ja meikkiä.
Ymmärrät parasta micellar -puhdistusaineista – et vaadi huuhdella niitä vedellä. Vain puuvillaspeli on tarpeeksi suuri.
Paras: kuiva ja herkkä iho
Lähde: Superdrug.com7. Jauheen puhdistusaineet:
Nämä jauhemaiset pehmeät puhdistusaineet muuttuvat kermaiseksi keitoksi, kun ne otetaan yhteyttä veteen. Myöhemmin ne puhdistavat ihon perusteellisesti ja tarjoavat lempeän kuorinnan. Toisin kuin kuorien ulkopuolella, kuten helmet ja pensaat, jauheenpuhdistukset liukuvat sujuvasti ihollesi, mikä tarjoaa tarvittavan turvallisuuden jopa herkälle iholle. Yksi syy siihen, miksi he ovat parhaita puhdistusaineita herkälle iholle.
Paras: öljyinen ja herkkä iho
Lähde: NOTOWOUTMYLIPSTICK.com8. Baarin puhdistusaineet:
Hitaasti hitaasti heidän menetelmänsä takaisin ihonhoitorutiiniin on baarin puhdistusaineita (hei, älä tulkita sitä väärin). Niissä on erittäin vähän saippuaa, mikä osoittaa, että ne ovat ihoystävällisiä. Eleganttien tunteensa sekä kosteuttavien komponenttien (kuten glyseriinin ja tärkeiden öljyjen) lisäksi ne koostuvat ihoystävällisistä pH-tasoista
Paras: rasvainen ja yhdistelmä iho
Lähde: in.iherb.com9. Mitts, sienet ja puhdistuskankaat:
Nämä puhdistusaineet on valmistettu erityisillä kuiduilla (joskus kasveista) epäpuhtauksien perusteellisesti, samalla kun ne samoin kuolleet ihosolut.
Paras: rasvainen ja yhdistelmä iho
Lähde: Row.feelunique.com Ihanteellinen menetelmä ihon puhdistamiseen:
Kuinka usein sinun on pyydettävä kasvosi? No, jotkut ihotyypit voivat noudattaa aamu- ja yöpuhdistusrutiinia ostamassa ylimääräisen öljyn ja kiiltävän hallitsemiseksi. Joidenkin ihon ihonväriä varten täsmälleen sama rutiini voi tehdä sopimuksen sekä kuivua että tiukka.
Yleinen peukalokäytäntö on: pese sopimuksesi yöllä, samoin kuin älä koskaan nukku meikkiesi kanssa.
Vaihe 1: Poista meikki
Vaihtoehtoihin sisältyy vakioöljypohjainen meikkipuhdisempi sekä puhdistusöljyn, misellarin/puhdistusveden tai puhdistuspyyhkeiden käyttö. Vaikka vaihtoehto on sinun, se riippuu myös ihotyypistäsi.
Vaihe 2: Pyydä kasvosi
Laita pieni määrä suosimasta puhdistusaineesi käsissäsi ja sekoita muutama tippa haaleaa vettä. Hieronta se sopimuksesi kanssa vähintään 30 sekuntia.
Vaihe 3: Huuhtele sekä Pat Dry
Huuhtele sopimuksesi haalealla lämmin vesi, ei kuuma. Kun olet tekemässä sitä, paina ihoasi varovasti (ei pesua) puhtaalla, kuivalla pyyhkeellä.
[SC: Mediad]
Nyt on aika ymmärtää Cleanser -tuotemerkkejä.
Hienoimmat puhdistusaineet:
KuntoE monet teistä ovat innostuneita ymmärtämään Intian hienoimpia puhdistusaineita, olen pyöristänyt joitain mieluiten puhdistusaineita jokaiselle alla olevalle ihotyypille.
Öljyiselle iholle – Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita Garnier Clean+Shine Hallitse puhdistusgeeliä
Tämä puuhiilijauheella infusoitu puhdistusgeeli vetää huokosista epäpuhtauksia, poistaa ylimääräistä öljyä ja mattaa ihon.
Aknealttiille iholle-La Roche-Posay Effaclar Medicated Gel Cleanser
Suuri panos aknealttiille iholle, tämä geeli koostuu 2 prosentin salisyklihaposta, joka taistelee olemassa olevien ihon murtautumisten kanssa ja jättää ihon Arsenal FC Paita vähemmän kiiltäväksi koko päivän.
Kuivalle iholle – Vichy Purete Thermale -puhdistus Misellarin puhdistusöljy
Tämä erityinen pH-tasapainoinen puhdistusaine on aseistettu erityisellä misellitekniikalla, se on loistava valinta kuivalle iholle. On ravitseva Camellia -öljy, jotta ihostasi tuntuu joustavalta, pehmeältä ja kosteutetulta.
Herkälle iholle – vartalokauppa aloe rauhoittavan kasvojen puhdistusainetta
Tämä kermanpuhdistusaine kosteuttaa ja puhdistaa herkän ihon varovasti. Se on rikastettu orgaanisella aloe veralla sekä reilun kaupan Babassu -öljyllä, joka tekee herkästä ihosta rauhallisen, pehmeän, joustavan ja sileän.
Kaikille ihotyypeille:
Tämä on mieto, lempeä puhdistusaine, joka on tuotettu kaikille ihotyypeille. Poistaa epäpuhtaudet ja liuottaa ylimääräisiä öljyjä jättämättä ihoa kuivumaan. Siellä on aprikoosin ytimen öljyä sekä avokadoöljyä ihon pehmentämiseksi. Sekä Squalene – Kiehlin allekirjoituskomponentti, joka auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteuden tasapainon.
Nämä ovat paljon enemmän markkinoilla tarjottuja puhdistusaineita, joita voidaan harkita. Kaikki riippuu kokemuksestasi ja tarpeestasi.
Joten, mikä puhdistusaine uskot olevan paras ihotyypillesi. Toivottavasti ymmärryksesi puhdistusaineista on parantunut. säveltää samoin kuin kerro meille.