Viikon puku: Halogeeni

kiireisten työläisten naisille, istuvuus on yleensä yksinkertaisin pukeutumista aamulla. Yleensä tämä tehtävä ei koske naisten haastattelu sopivuutta, joiden tulisi olla yhtä perinteisiä että perustavanlaatuisia kuin saat – sen sijaan tämä tehtävä on jonkin verran erilainen istuvuus, joka on muodikas, mutta ammattilainen. hyvää keskiviikkoa! Rakastan myyntiä Halogenin “Indigo Crosshatch” -puvusarjassa. Uskon, että vaaleansininen sopii lopulta kesällä yllättävän puettavaksi, samoin kuin pidän siitä, että tällä on erittäin trendikäs ulkonäkö (erittäin budjettiystävällinen hinta) MIDI-hameesta. En ole fani hihansuihousuista, mutta toimistossa Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita olevalle rento päivälle voin nähdä nilkkahousut olevan söpöjä. Jäljellä on paljon kokoja, samoin kuin koko sarja on 40% alennusta. Takki (Halogen® ‘Indigo Crosshatch’ yhden painiketakki) oli 128 dollaria, mutta se on nyt merkitty 76,80 dollariin; Hame (Halogen® Crosshatch Weave Midi -kynähame) oli 68 dollaria, joka oli nyt merkitty 39,90 dollariin, samoin kuin housut (Halogen® ‘Quinn – Indigo Crosshatch’ laihan nilkkahousut) olivat 88 dollaria, mutta ne on nyt merkitty 52,80 dollariin.

Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkkejä sekä Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot tehdä maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.
Työvaatteiden myynti 9.23.22: lle (suosikkimme lihavoituna!):
Ann Taylor AS Roma Paita – 30%: n alennus ostostasi (poissulkemisia koskevat).
Amour Vert-Kauden päättyminen, jopa Newcastle United Paita 50%: n alennus (loistava silkkipuseroille ja ympäristöystävällisille vaatteille).
Banaanin tasavalta-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 40% alennuksen täysimääräisesti!
Banaanin tasavallan tehdas-puolivuosittain hyviä ystäviä ja kotitaloustapahtumia, 50%: n alennus ostoksille!
J.Crew – Ylimääräiset 30% alennuksen myyntityylit
J.Crew Factory – jopa 50%: n alennus kaikesta; Kaikki denim 49,95 dollaria; ylimääräinen 15%: n alennus topista, paitoista ja kengistä
Parvi – 50% alennus kaikesta ja ilmaisesta toimituksesta!
M.M. Lafleur – Säästä jopa 80%
Neiman Marcus – Viimeinen puhelun myynti, jopa 75% alennuksen!
Nordstrom – Summertime Sale on päällä! Säästä jopa 60% 9/12: lla
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Victoria’s Trick-Säästä 40-70% 1000-luvulla myyntityyleistä

Muu huomion myynti:
Buffy – jopa 35% alennustaan vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa…
12 Yksinkertaista toimistoa varten

Helppo tapa pitää mielessä ottaa lääkkeesi

Mitä ostaa töistä Ann Taylorissa

Mitkä ovat haluamasi televisio -ohjelmat työvaatteiden inspiraatiolle?

Upeat omenan pikakuvakkeet auttamaan sinua töissä