Ihonhoitotuotteiden jäähdytys: Ole kesävalmis

Muutamaa päivää myöhemmin kaikki lämpimät vaatteet siirtyvät viihtyisään nurkkaan. Kesävaatteet ovat ulkona ja aurinko on ankarampi kuin koskaan ennen. Kyllä, kesäaika on hullu aika, ja muuttuvassa säällä on myös siirtyminen viileämpiin ihonhoitotuotteisiin. Suurin osa meistä on tuskin tietoinen siitä, Atalanta BC Paita että kesän vaihtaminen vaatii myös ihon käyttämiäsi tuotteita. Emulgoiva ja paksu kosteusvoide peittävät ihon alas ja jäähdytysvoide helpottaa päiväsi jatkamista. Trooppisissa maissa, kuten Intiassa, ihon jäähdytysvoide on välttämätöntä, ellet halua polttaa kuin hiili.
Tässä artikkelissa olemme kuratoineet joitain parhaimmista jäähdytysten ihonhoitotuotteista. Nyt kun kesä on lähestymässä, luulemme, että sinun pitäisi tallentaa ammuksilla ollaksesi kesävalmiina. Pakkaa se jäähdytys kasvojen kosteusvoide ja pidä upea kesäpäivä!

Lähde: Blogspot.comCool Showers:
Päiväsi alkaa pohjimmiltaan suihkussa ja tuotteilla, jotka hämmästyttävät kylvyn aikana, alkavat päiväsi parhaalla huomautuksella.
Soita jäädytetty jogurttijäähdytysrunkopesu
Lähde: Xovain.comA-suihkugeeli, joka on kuin Froyo- Tämä on uima taivas! Kermainen, makea ja hedelmä suihkugeeli jättää sinut hämmästyttäväksi loppupäivään! Ja mainitsimmeko, että sinäkin haistat myös loistavaa?
Lähde: xovain.com [myös lue: Amazing Summer Lipstick Shades]

Tuo niukkas puhdas tunne mukavan loofah -kylpyammeen jälkeen on se, miltä sinusta tuntuu, kun olet käynyt suihkussa tällä hämmästyttävällä ja kermaisella pesulla. Suihkugeelin mentoli jäähdyttää ihoasi ja teepuuuutteet salisyylihapolla auttaa puhdistamaan kaikki pimples ja murto.
Jäähdytys kasvovoiteet:
Vaikka kesät tarkoittavat hikeä märkää, sinulla on silti oltava kosteusvoide, jotta ihosi olisi hydratoitunut ja onnellinen.

Dr. Lin Daily Hydrating Gel
Niille teistä, jotka ovat aina vaivanneet kuiva iho, tohtori Lin sai peitetyn. Tämä kerma on geelimuodossa, ja vaikka se ei ole niin jäähdytys, se ei silti tunne raskasta kermaa ja pitää sinut viileänä. Geeli on jäähdytetty ja hallitsee hikeäsi suurelta osin. Parasta on, että voit jopa käyttää sitä yön yli jäähdytysmaskin ja Olympique Marseille Paita se toimii täydellisesti!
Lähde: Xovain.Commurad Palautushoitogeeli
Liian paljon auringon jälkeen ihosi tyypillisesti puhkeaa tai rusketus alkaa kuoriutua. Usko meitä, tämä ei ole ollenkaan suurin tunne. Muradin palautusgeeli toimii kuitenkin parhaiten näissä olosuhteissa. Punoitus, kutina ja ärsytys- kaikki voidaan jäähtyä tällä geelillä. Kaavan piparminttuuute on erittäin hyvä tulehdukseen ja ärsytykseen. Lisäksi tämä kerma kaksinkertaistuu hyönteismyrkkynä.

Lähde: Pinterest.comtony Molyn jäähdytyssilmäkeppi: Kovan ja kuuman työpäivän jälkeen mikään ei voi tuntua paremmalta kuin uskomattomia kurkkuviipaleita silmissäsi. Ja jos sinulla ei ole niitä käteviä, Tonymolyn jäähdytyssilmäkeppi voi auttaa sinua pääsemään eroon turvonneista ja paisuneista silmistä. Laita vain silmäluomien alle ja tunnet olosi nopeasti rentoksi.
Siisti meikki?
No, älä hämmästy, koska se Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita on myös olemassa! Meikki on jotain, jota kaikki käytämme, jopa kesäisin, ja jos uskomaton meikki on olemassa, annamme huovan iloa! Vaikka on hyvin vähän meikkituotteita, joilla on tämä jäähdytysvaikutus, tässä voit pitää turhamaisuuslaukussa: