DIY Finest Lip -väri kesäaika – Berry Magic

Kuumat punaiset huulet tai marjapunaiset huulet ovat raivoa tänä vuonna, samoin kuin näemme tähdet Bollywoodin yli ja Hollywoodin flauningin. Jos haluat käyttää punaista sävyä eikä sinulla ole riittävästi taikinaa saadaksesi parhaat korkealaatuiset huulipunat ja huulivärjäykset, tässä on DIY -tekniikka hemmotella, mikä tarjoaisi sinulle parasta Huulipolki kesäksi.
.

Kuinka tehdä omat hienoimmat huulipitoisuudet kesäksi
Kyllä, haluaisimme näyttää sinulle paljon enemmän siitä, kuinka DIY ja tehdä omat hienoimmat huulivärin kesän. Ole hyvä ja tarkista ja noudattaa ohjeita, jotka havaitsimme olevan melko hyödyllistä ja helppo oppia.
Värikynien hyödyntäminen omien hienoimpien huulipuun tekemiseen kesäaikana on näennäisesti yksinkertaisin DIY -tekniikka, jonka voi uskoa. Tarkistetaan, kun tuomme kaksi yksinkertaista tuulista reseptiä, joita voit kokeilla.
Lähde: helloglow.corecipe 1
Ainesosat:

Jotta huulipitoisuus on valmistettu kotona, vaaditaan vähän ruokalusikallista vanilja -olemusta, muutama punainen värikynä, Chapstick varmasti sekä oliiviöljyn väheneminen.
Lähde: Wikihhow.cominstruktiot:

Syvässä kulhossa sijainti sekä chapstick ja väriliidut sulaavat alhaisella lämmöllä.
Nyt kaikki riippuu punaisen sävystä, jonka haluat saada. Lisää paljon enemmän punaisia, lisää paljon enemmän punaisia värikynät ja päinvastoin.
Kun värikynät ja chapstick sulavat, voit sitten lisätä vanilja -olemuksen ja poistaa kulhon liekistä.
Sekoita hyvin haarukan avulla varmistaaksesi, että neste ei pysy sekoitustyökalun Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita kanssa.
Hiero chapstick -putki oliiviöljyllä ja kaada sitten keittäminen siihen, mahdollistaen keittämisen avaruuslämpötilaan. hyödyntää tarvittaessa.

Lähde: meup.vidalondon.net [SC: Mediad]
Resepti 2
Tässä on vielä yksi tapa tehdä DIY -marja -huulivoide sekä huulipuna tänä kesäisin käyttämällä mehiläisvahaa sekä sheavoita.

Ainesosat:
Vaaditaan pari mehiläisvaha pastillia, teelusikallista sheavoita sekä kaakaovoita sekä teelusikallista kookosöljyä. Tämä on perusresepti, joka auttaisi tekemään sileän DIY -marja -huulivoidetta kosteuttavalla Kashima Antlers Paita kosketuksella sekä huulipunan, joka suojaa myös huulten ihoa. Jos huomaat, käytetyt komponentit ovat samoin kuin erittäin turvallisia, samoin kuin värikynien hyödyntäminen. Voit myös lisätä värin ja sävyn punoituksen mukaisesti.

Lähde: SheKnows.cominstruktiot:
Ensinnäkin, sulaa mehiläisvaha yhdessä voin että öljyn kanssa, kunnes kaikki kolme muuttuvat nesteeksi.
Kun sulaminen on tehty samoin kuin yli, voit nyt lisätä juurikasjuuritahnaa sekä kaakaojauhetta yhteen, hiukan bentoniittisellä savilla.
Sekoita sekä ja lisää sitten ripaus kanelijauhetta, jolla on aromiöljyä vähenevä ja anna sille loistava sekoitus Inter Milan Paita haarukan kanssa. Tämä tummuisi normaalia sekoitusta, koska kun levität huulipolun huulille, se valaisee heti.
Sekoitus olisi edelleen puoliksi nesteen muodossa, jolloin sinun on käytettävä tippaa ja kaadettava sekoitus vähenemällä vähentämällä huulikappaleen säiliötä.
Pidä se, kunnes se jäähtyy ja hyödynnetään tarvittaessa.

Lähde: SheKnows.comIjoy saa sinut omistamaan Berry Lip -värin ja flaunt nuo marja huulet kesällä!