Kuiva ihon tatuointi: Kuinka parantaa tatuointisi asianmukaisesti, kun se kuivataan

tatuoinnit – upea tapa pitää jotain kaiverrettuna ihollesi ikuisesti. Ihmiset saavat tatuointeja monista syistä – joillekin se on tapa ilmaista jotain toisille, se voi olla muisti. Tärkeintä on, että saatat saada tatuointeja monentoista määrän syistä, mutta on olemassa joitain sääntöjä, jotka on asetettu kiveen, jota sinun on aina noudatettava tatuointisi upeaa ikuisesti ja lopettamaan kuiva ihon tatuointi.
[LUE LUE: Kuiva iholiterapia]

Lähde: tatuomagz.comHow kuivan ihon muodostumisen välttämiseksi tatuoinnissa
Tärkein tapa varmistaa, että tatuointisi paranee hyvin ja säilyttää värinsä on seurata jälkihoitoa, jota tatuoijataiteilija suosittelee sinulle, jotta vältetään kuiva ihon muodostuminen tatuoinnissa. On tiettyjä protokollia, jotka auttavat pitämään tatuointisi hyvältä. Nämä säännöt estävät myös tatuointia häipymästä tai menettämästä värinsä. Kun olet ottanut ensimmäisen askeleen valita ihanteellisen tatuoijataiteilija, tässä sinun on tehtävä kuiva ihon tatuointi.
Tatuointien parantamisvaiheet
Koska olet päättänyt saada tatuoinnin itsellesi, sinun on myös tiedettävä, että tatuointi on todella arpi tai haava ihollasi. Se on avoin ulkoisille olosuhteille ja sen on parannettava hyvin. Jälkihoito on erittäin tärkeä tatuoinnillesi ja kaikenlaisten infektioiden lopettamiseksi. Kerro meille paljon enemmän tatuointien paranemisvaiheista.
Lähde: DesignofTATOOS.comstep 1: Kun tatuointi on valmis, tatuoija taiteilija kääri tatuoinnin muoviin, jotta sitä ei kohdistu ulkopuolelle. Tatuointisi verenvuoto todennäköisesti nyt, eikä se ole mitään pelättävää. Se on vain osa paranemisprosessia. Sidos on Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita tärkeä kuivalle ihon tatuoinnille, koska se kiinnittää haavan mistä tahansa ilmassa olevista bakteereista. Sinun on jätettävä tarttuva elokuva vähintään 2–4 tuntia.

Lähde: WordPress.comstep 2: Seuraava vaihe Club Tijuana Paita sen jälkeen, kun olet saavuttanut kodin tai ulkoilman ilmainen paikka, on pestä tatuointi takertuvan kalvon poistamisen jälkeen. Pese kaikki siihen kiinnittyneet veri ja pese se varovasti saippualla. Varmista, että et ole liian ankara uudessa tatuointissasi, älä ohjaa hanavirtaa tatuointisi. Pese tatuointi suihkussa sen sijaan ja anna sen kuivua yksinään.
[SC: Mediad]

Lähde: WordPress.com -step 3: Levitä voide tatuointisi, kunnes se paranee. Tämä voi kestää viikon tai kaksi. Tämä on myös vaihe, jolloin ihmettelisit, miksi tatuoinnissani on kuiva iho. No, hyvä uutinen on, että tatuointisi paranee! Tatuoinnin viimeinen vaihe on kuiva iho, joka muodostuu tatuoinnissa. Muista, että kuiva ihon tatuointivaihe on myös kaikkein Villarreal CF Paita vaikein ja kuinka huolehdit siitä tässä vaiheessa, selvittää, miltä tatuointi näyttää.
[Lue myös: tatuointimallit naisille]

Lähde: Tattoo-Journal.com Tattooosi todelliset värit alkavat näyttää tässä vaiheessa. Sinulla on valtava kutina ja hiutaleet putoavat. On tärkeää muistaa, että sinun on naarmuttava näitä ihopaloja itse. Anna heidän pudota yksin. Tällä tavoin tatuointisi väri ylläpitää, eikä se haalistu. Tänä aikana on myös suositeltavaa välttää minkäänlaista liikuntaa, joka ahdistaa tatuointiasi. Yritä välttää auringonvaloa ja kloorattua vettä (uima -altaissa). Nämä ovat kaksi tekijää, jotka vaikuttavat tatuoinnin häipymiseen.
Lähde: Pinterest.comso, sinne menet! Vihjeemme kuivan ihon tatuoinnin parantamiseksi hyvin. Seuraavan kerran, kun haluat tatuointisi haalistuvan, varmista, että pidät nämä edellä olevat vinkit mielessä!