Käytä näitä älykkäitä ideoita näyttääksesi ohuet Anarkali -puvut

Rakasta käyriäsi. Emme voi korostaa tätä lausuntoa tarpeeksi, kun se liittyy rakastamaan vartaloasi ja itseäsi. On olemassa tapoja näyttää ohuelta ja kurvilta samanaikaisesti, myös älykäs ja seksikäs. Anarkalin tiedetään olevan erittäin vakiokappale monille intialaisille naisille. Se on pala, jota käyttävät kaiken ikäiset naiset ja tytöt. Anarkalis auttaa saamaan yhden tuntemaan olonsa kauniiksi, siroksi ja mukavaksi. Sanomme, että vaatteet ovat kaikki joustavuutta ja tyylikkyyttä.
Tänä päivänä ja iässä on älykkäitä ideoita, jotka näyttävät ohuilta Anarkali -puvuilta. Ja voit muuttaa nöyrän Anarkalin trendikkäiksi etniseksi asuiksi, jos osaat käyttää sitä hyvin, joten käytä älykkäitä ideoita näyttääksesi ohut Anarkali-puvuissa, joita jaamme kanssasi tänään.

Lähde: Girlgloss.com -suunnittelijat ovat nykyään Anarkalisia, joita kaikki kehon muodot ja -koot voivat käyttää. Eri väreillä, kankailla, motiiveilla ja silmien tarttuvilla teoksilla, myös useita tyylejä ja kuvioita, voit valita ja käyttää anarkaliasi kuin diiva. Siksi persoonallisuuden parantamiseksi haluaisimme sinun tarkistavan älykkäät ideoitamme näyttämään ohuilta Anarkali -puvuilta.
Lähde: utsavfashion.comsmart -ideoita, jotka näyttävät ohuilta Anarkali -puvuissa
1. Valitse kankaat, jotka parantavat ohut illuusiota
Kudos, tylli ja silkka tai verkko, ovat kankaita, jotka voivat olla nykyisiä etnisten kulujen muotisuuntauksia kierroksen tekemisessä, ja myös näitä kankaita käyttävät paljon anarkalisia. Mutta valitse kankaat, jotka auttavat sinua luomaan harhaa. Esimerkiksi kreppi ja puhdas Georgette, myös sifonki. Nämä ovat kankaita, jotka auttavat sinua luomaan harhaa, ja juuri sitä tavoittelemme, eikö niin?
Lähde: Sareeka.com2. Tarkista kaulaviivat valittaessa anarkalia
Kaularetkiä on valikoima, kun se liittyy intialaiseen etniseen kulumiseen, Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita etenkin Anarkalis, josta voit valita. Jos kuitenkin satut olemaan hieman enemmän raskaammalla puolella tai terveellisemmällä puolella, sinun on etsittävä Anarkalista, joissa ei ole raskaita soihdoja kaulan ympärillä. Heillä ei myöskään saa olla venekauloja, jotka paljastavat liikaa rintakehän aluetta. Älä valitse myös syviä kauloja tai backless anaralis -kaulaa tai anaralis -hihnoja niissä. Tällaisilla malleilla kiinnität vain huomion kehon ei -toivottuihin osiin; Raskas rintakehä ja raskas kaula, joka luo illuusion vähemmän korkeudesta ja raskaammista ominaisuuksista. Se, mitä sinun on pikemminkin valita, ovat korkeat kaulat ja V -kaulat, suorat leikkaukset ja nauhan kaulat tai perusviiva Anarkali, mikä tuo harhaan ohuen ja koristeisen ilmeen.

[SC: Mediad]
Lähde: diysg.com3. Anarkalin pituudella on suuri merkitys
Katsokaa aina hyvä ja valitse sitten Anarkali -tyyppi, jonka haluat saada ja käyttää. Jos olet terveellisemmällä puolella, et saa käyttää lyhyitä Anarkalisia, tule lanteille tai olet leikattava. Sinun on valittavana, jotka ovat pitkiä, ja niiden Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita on leimahtava voimakkaasti. Tämä auttaa häiritsemään huomion ja saa kehon näyttämään kevyemmästä ja korkeammalta. Tarkista stylistit nähdäksesi, mikä Anarkali -pituus olisi paras vartalotyypillesi. Älä poimi Anarkalista, jotka ovat liian pitkiä tai liian lyhyitä, koska ne eivät tekisi sinua näyttämään siro tai pysyvät kiinni.

Lähde: pinterest.co.uk/gayatricng/suits/4. Valitse pienet ja koristeltu aiheet
Kun poimia brodeerattuja tai painettuja kappaleita Anarkaliksesta, olisi aina parasta valita kuvioita ja kirjontatyötä, tulosteita, jotka eivät ole liian suuria tai suuria. Työn on oltava pieni ja ohut, mikä tuo älykkyyden. Kun kuviot ja tulosteet tai kirjontatyöt ovat liian suuria Anarkalin rungossa, sinulla on taipumus näyttää raskaammalta, vaikka et olisikaan. Siksi suuria aiheita ja tulosteita tai kuvioita on vältettävä kuin rutto.
Lähde: Styloplanet.com5. Valitse kiinteät ja tummat värit
Jokainen fashionista tietäisi tästä säännöstä, kuten peukalon sääntö. Tummat värit ovat usein niihin liittyvää ohuutta. Tumman värien, sävyjen ja värejen ei tarvitse välttämättä olla yksitoikkoisia ja tylsää. On paljon tummia sävyjä, jotka ovat erittäin houkuttelevia, ja voit valita ja valita niistä kaikista. Esimerkiksi pullovihannekset ja tummanpunaiset, laivasto- ja kuninkaalliset bluesit, purppurat ja purppuran, valkoviinisävyt ja maroonit, ne kaikki sopivat intialaiseen ihoäänemme hyvin, ja ne saavat sinut näyttämään myös ohuilta ja houkuttelevalta. Nämä ovat värejä, jotka voivat kääntää päätä varmasti, ja niillä on myös kiinnostava vetovoima.

Lähde: utsavsaree.in6. Älä unohda korkokengien Barcelona Paita taikuutta
Korkokengät ovat tarve omistaa ja käyttää, riippumatta elämäntyyliistäsi ja taustastasi. Jos haluat tuntea ja näyttää ohuelta ja houkuttelevalta, trendikkältä ja tyylikkäältä, korot voivat tehdä ihmeitä. Sen sijaan, että ihmettelemme, kuinka pukeutua näyttämään ohuelta Anarkali -puvuissa, sijoita korkokenkiin. Voit valita mallin ja värit, joita aiot käyttää, myös korkokengien make ja mallin, ja se aiheuttaisi illuusion ohuesta ihanteellisesta. liu’uta suosikkipakasiS ja näytät hienostuneelta ja siro; myös erittäin tyylikäs.
Lähde: Gujaratimidday.com7. Asennus on oltava oikeassa
Riippumatta siitä, kuinka siro anarkali on, mikä väri se on, mitä kangasta käytettiin sen tekemiseen ja mitkä mallit tai motiffit on koristeltu, jos istuvuus on oikea, ei ole pysähtymistä siitä, että sinusta tulee diva tällä hetkellä . Ihanteellinen istuvuus tai hienosti ommeltu asu voi saada sinut luomaan harhaan hoikkaa ja houkuttelevuutta heti. Älä poimi Anarkali -pukuja, jotka ovat liian löysät tai liian hahmot, ellei sinulla ole urheilullista vartaloa. Asennus on oltava oikeassa, tai muuten et pysty luomaan vähäisyyden illuusiota.