7 päivää Lontoon muotiviikkoa 2017

Muodin 4 kaupunki gaala valmisti seitsemän päivän pitkän Lontoon matkansa. Ja meillä on kaikki, mikä on englantilaisesta pääkaupungista puhun arvoinen.
Tyylikuviot, jotka hallitsivat Lontoon muotiviikkoa
Komplementaaristen värien käyttö oli hallitsevaa kokoelmassa, ja värien estäminen teki trendinä uudelleen. Monokromi näyttää menettävän suuren tyylisten kodeiden, kuten Burberry, Johnny Coca ja Rakshanda, suosion sinisen, purppuran, sinapin ja ruskean rohkeimpia sävyjä hallitsevat luomustaan. Se mitä kuviosta ymmärretään tänä vuonna, merkitsee epätavallisten värien yhdistelmällä.

Erittäin sileä materiaali ei ole koskaan todella kadonnut korkean muodin tapahtumapaikalta ja näyttää säilyttävän merkityksensä koko näyttelyn ajan. Mutta Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita se, mikä kiinnitti huomiota, ei ollut sametin käyttö. Sen sijaan se oli taitavat tulosteet. Meillä oli Peter Pilotto hänen tyylinsä kanssa Velvetissä, Erdemin sinappipuku kukkakuviolla ja Mary Katrantzou Purple -yhtye kiiltävällä hyytelökalalla – kaikki juhlivat samettia.

Miksi pojilla pitäisi olla kaikki hauskaa? Trendin katkaisemiseksi Christopher Kane, Simone Rocha ja JW Anderson malleissa oli taskujen aukkotaskuja – ilmaisemalla naisen vakavan taskuvaatimuksen pukeutumisestaan. Paksuiset takit, housut ja kylpytakit tarjosivat kaikki Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita kohtuullisen osuutensa pusseista – tämä me vaadimme jokapäiväisessä kuluessamme.

Löysimme myös jonkin verran kukka -ylikuormitusta Christopher Kanessa ja Johnny Cocassa, mutta kuka jopa valittaa? Näiden tikattujen takkien, virtauspukujen tai mallin kehon muotoon muovattujen niiden – päättelemme kokoelman ehdottomasti elävöittämään päivää. Jossain määrin se palautti muistot kukkataustakuvien suurista olevista päivistä, joita matot vielä löydetään isoäidimme paikasta.

Supersuunnitelmat Lontoon muotiviikolla
Supersuunnittelukulttuuri nähtiin palaamassa LFW 2017 -tapahtumassa. Vaikka jotkut olivat innostuneita siitä, toiset eivät vaikuttaneet palautuvan paljon. Supermallit, joita havaitsimme muun muassa, olivat suositeltavia Gigi Hadid, Kendell Jenner ja Bella Hadid.

Eturivi ja juhlat
Who’s Who of Who of Who of Who of Who of Who of Who’s oli varmasti huomattava, kun pidetään muotiviikkoa. Emme olleet tyytymättömiä. Vain odotuksemme eturivi ja jälkikäsittelyt valaistuvat monien tuttujen kasvojen kanssa viihde-, ACF Fiorentina Paita muoti-, sivu 3 -kulttuurilta ja muilta.
Tässä ovat Laura Baily ja Candace Lake, joka on havaittu Isa Arfen -esityksessä.

Portia Freeman näyttää kuolleena upealta kultaisessa hameessaan ja olkaimeton mustalla keholla Emilio de la Morena -näyttelyssä

Bela Hadidilla, Kendall Jennerillä, Lily Donaldsonilla ja Justine Skyellä näyttävät olevan palloja Burberryssä ja kuten juhlissa.

Olivia Palermo, Penelope Cruz, Suki Waterhouse, Jourdan Dunn ja Laura Bailey merkitsevät heidän olemassaolonsa Burberry -näyttelyssä.

Erdem- ja Selfridges -illallinen pelattu Holdille Alexa Chungille, Erdem Moralioglulle ja Natalie Massenetille. Erdem -näyttelyssä vierailivat Clémence Poésy ja Thandie Newton.

Christopher Kane -näyttelyssä Katy Perry oli heidän eturivin vieraana.

Emily Berrington, Charlotte Wiggins ja Grace Chatto havaittiin palloa Antonio Berardi -näyttelyssä.
[Lue myös: London Fashion Week 2016]
Diesel Make kuin Not Not Walls -juhlat olivat tähtitapahtumia Naomi Campbellin, Ella Eyren, Justine Skyen, Jamie Campbell Bowerin ja Renzo Rossoon osallistumiseen.

[SC: Mediad]

Mulberry-näyttelyn korkean profiilin eturivillä oli paikkoja Tanya Burrille, Olivia Palermolle, Anya Taylor-Joylle ja Anais Gallagherille.

Ja viimeisenä viimeisenä näyttelymme luettelollamme eniten tapahtuvista eturivistä olisi Topshop -ainutlaatuinen show, jotka olivat Erin O’Connor ja Hikari Yokoyama, Angelica Cheung, Clara Paget, Lily Donaldson, Charlotte Wiggins, Erin O’Connor, Henry Holland, Alice, Alice Naylor-Leyland, Yara Shahidi, Chelsea Leyland ja Sofia Richie armahtamaan tapahtumaa.

Lontoon muotiviikon katutyyli
Nyt meidän on aika tarjota sinulle hieman hiipiä tarkalleen, kuinka nämä julkkikset pukeutuvat Lontoon kaduille nauttivan muoti ja tyyli.

Ja juuri niin me kääritämme kiertueen Lontoossa ja suunnaamme Pariisiin. Nähdään uudelleen ensi viikolla aivan uudella arvioinnilla upouudesta muotikarnevaalista.
Kuvien lähde: Highsnobiety