Oranssi on uusi musta

Hei rakastaa! Onnellinen maanantai! Toivottavasti teillä kaikilla oli upea viikonloppu. Odotan aina rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua perheen kanssa tuottavien ja kiireisten viikkojen jälkeen. Lauantaiaamuna perustimme Nolanin ”Mikki Hiiren klubitalo” -auton. Hän oli pakkomielle autosta ja nautti siitä, että hänet työnnettiin talon ympäri. Voit tarkistaa Instagram -kuvan Arsenal FC Paita kuvan. Myöhemmin Nolan ja minä menimme leikkipäivään ystävän ja hänen tyttärensä kanssa – hämmästyttävä. Rakastan pelaamista ja keskustelua muiden äitien kanssa.
Sunnuntaina kirkon jälkeen katselin World Cup -finaalia nauttien suosikkiherkkuistani, ts. Jäädytetyn jogurtin. Se oli niin hauska katsella peli, ja kaipaan turnausta. Katsoitko peliä?
Tämän päivän asu on pääosin oranssi; Luulen, että ”Oranssi on uusi musta” Yokohama F. Marinos Paita – en voi saada tarpeeksi väriä nykyään. Yhdistin mustan liivin oranssin sovittamiseksi täydentäen pumppujen mustia aksentteja.

Asu: Zara -housut (vanhat, samanlaiset täällä ja täällä) // Zara Top (vanha, rakasta tätä täällä ja täällä) // H&M -takki (vanha, rakasta tätä täällä) // Ray Ban aurinkolasit (täällä) // Huulipuna (täällä) // Michael Kors Watch (vanha, samanlainen täällä) // Gianvito Rossi -pumput (myyty täältä, eri väri täällä tai täällä – myynnissä) // Forever21 -kaulakoru (vanha)
Samanlaisia kohteita:

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Kiitos pysähtymisestä, pidä ihana päivä. suukkoja ja haleja Stella Kuvannut Deji Voit myös Nagoya Grampus Paita nauttia:

Upeat löytöt alle 100 dollaria ostaa nyt

Kuinka pukeutua cocktailjuhlaan …

Himoivin kesämekko käytettäväksi…

Kuinka päivittää työasusi tämä …

Tutustu tietämään.

Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä.

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!