Deal Alert: Shopbopin valtava tapahtumakauppa

2018 Päivitys: Etsitkö valintamme vuoden 2018 Shopbop -myynnistä? Tarkasta heidät ihanteellisiksi täällä.
Uskon, että Shopbopilla on tämä iso porrastettu myynti kahdesti vuodessa – se on valtava tarjous, koska se sisältää niin paljon asioita, jotka eivät usein tule myyntiin. Joten tässä ovat yksityiskohdat: Hyödynnä koodia Bigevent15 saadaksesi 15%: n alennusmääräykset 250 dollaria+, 20%: n alennusmääräykset 500 dollaria+, samoin kuin 25%: n alennusmääräykset 1K dollaria+. Ainoa brändi, joka on suljettu pois, on Stuart Weitzman, ainakin niin pitkälle kuin voin kertoa, joten voit todella siivota joitain fantastisia lisävarusteiden tuotemerkkejä, kuten Ferragamo, LK Bennett, Rebecca Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita Minkoff, Tory Burch, Kate Spade, Hunter, MZ Wallace , Vintage Vuitton, samoin kuin Michael River Plate Paita Michael VfL Wolfsburg Paita Korsin Jet Set -kokoelma. (Pidän erityisesti heidän muotikorukokoelmastaan-se on aina hip ja mielenkiintoinen.) Huomaa, että koska Amazonin Shopbopilla on, pääainetta tarjotaan (heillä on kuitenkin yleinen 3 päivän ilmainen lähetyspolitiikka); Palautukset ovat ilmaisia. Myynti päättyy 7. maaliskuuta.
Jotkut suosituimmista teoksistani ja viikonloppu ovat alla; Muutamiin etsimään yleisiin tuotemerkeihin kuuluvat Diane von Furstenberg, musta halo, laitteet sekä Smythe. Viikonloppuna fantastinen farkkuvalikoima rätti sekä luu, kehys sekä nykyinen/elliott.
Naiset, mitkä ovat suosikkisi? Minkä tahansa tyyppisiä klassikoita, jotka tarttuvat myynnissä, vai vedetääntkö Shoppbopin trendikkäimpiin asioihin?

Rakastajamme sivustoilta

Taiteilija Q & A: Andrea Ferrigno.tiraita

Kaikki mitä käytin viime viikolla, 8.24.22. Stripe

7 syksyn 2022 tyyliset trendit hyvin pukeutunut elämä

Powered by Pubexchange