Kulmakarvat pyöreän muodon kasvoille

ihmiset on aina kiinnitetty kulmakarvoilla. Muinaiskreikkalaisessa ja egyptiläisessä yhteiskunnassa unibrows julistettiin kauniiksi ja himoiksi sen jälkeen. Egyptiläisten aikojen vahvoista, pitkänomaisista ja kaarevista kulmakarvoista vähemmän on paljon enemmän 90 -luvun kulmakarvoja nykypäivän voimankulmakarvoihin, kulmakarvat ovat ajan myötä käyneet läpi vakavan muutoksen. Siunattu uskomattomalla voimalla, loistava kulmakarva voi saada sinut näyttämään seksikkäämmältä ja nuoremmalta. Ne voivat saada sinut näyttämään huonolta, jos Atletico Mineiro Paita ne ovat pieleen.
Kuten kaikki muutkin hyvä asia, ei ole yhtä kokoa, Arsenal FC Paita joka sopii kaikille. Kasvojen muoto kulkee pitkälle ihanteellisen kulmakarvan selvittämisessä. Ihanteellinen kulmakarva riippuu paljon kasvojen ominaisuuksista ja symmetriasta.

Pyöreä kasvot ovat normaalia täydellisempiä, eikä siinä ole enkeleitä. Seurauksena pyöreän muodon kulmakarvat, jotka tekevät siitä ohuemman ja antavat määritelmän kasvoille sopivat.
Suorita kulmakarvojen luettelo pyöreistä muodoista, jotka sinun on harkittava
Kulmakarvat muotoilevat pyöreitä kasvoja
Kova kulma kulmakarva pyöreälle kasvolle-tämä on yksi parhaimmista kulmakarvoista pyöreille kasvoille. Voit saada tämän ilmeen korkealla kaarevilla kulmakarvoilla. Se on paras kulmakarvojen muoto pidentää pyöreitä kasvojasi ja saada se näyttämään ohuemmalta. Tämä on hieno muoto korostaa silmiäsi. Osta saadaksesi korkeat kaarevat kulmakarvat, joista on pidettävä kulmakarvojen linja suorana ja annettava sitten taivutus kohti reunoja. Tämä antaa kasvoillesi illuusion enkelistä.

Lähde: Pinterest.commedium kaarevan kulmakarvan muoto
Keskikokoiset kulmat näyttävät kauniilta ja tekevät pyöreistä kasvoista houkuttelevia. Keskikokoinen kaareva kulma näyttää parhaalta, kun sinulla on runsaasti kulmakarvoja. Saadaksesi keskipitkän kaarikarvan ulkonäön käyttämällä kulmakynäkynällä pieniä iskuja kulmakarvan ulkopäästä kaareen. Vain muuttamalla kulmakarvojen muotoa voi Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita näyttää täysin erilaiselta.
[SC: Mediad]

Lähde: AK-HDL.Buzzfed.com-muotoiset kulmakarvat pyöreälle kasvolle
Tämä on sellainen kulmakarvo, joka sopii hyvin kaikkiin kasvojen muotoon johtuen erityisestä käyrän ja enkelin sekoituksesta, jonka se antaa kasvoille. Tämä kulmakarva antaa illuusion pidemmistä kasvoista pyöreälle kasvolle ja lisää jopa vihje glamouria. Tätä kulmakarvojen muotoa kutsutaan myös S-muotoiseksi, koska se muistuttaa läheisesti kirjainta ‘S’. Saadaksesi parhaat S -muotoiset kulmakarvat, aloita heikosti kaarevalla kulmakarvaviivalla ja anna sitten pyöreän enkelin.
Lähde: Pinterest.comsoft -kulmakarvat
Pehmeä enkeli kulmakarva saa sinut näyttämään naiselliselta ja kauniilta. Tämä kulmakarvat pyöreälle kasvolle auttaa ylläpitämään kasvojen osuuden ja äänensuojelua. Saavuttaaksesi tämän kulmakarvan ilmettä, anna suoran kulmakarvan viiva ja kaareuttaa sen sitten lähellä ylä- ja kulmia.

Lähde: BlogMommies.comNow, että olemme valanneet sinua pyöreiden kasvojen eri kulmakarvojen muodossa, tässä on ideoita ja temppuja kulmakarvojen ylläpitämiseksi.
Saadaksesi luonnollisen ilmeen käyttämällä kulmakarvojen kulmakynällä kulmakarvojen aukkoja.
Jos haluat parantaa kulmakarvojen verenkiertoa, varmista kulmakarvat pehmeällä harjalla.
Pidä kulmakarvat kosteutettuna estämään se hiustenlähtöltä.
Pöly kulmakarvajauheella ylimääräisen öljyn torjumiseksi.
Levitä manteliöljyä tai risiiniöljyä rehevien kulmakarvojen saavuttamiseksi

.