Frugal maanantaina TPS-raportti: Silk 3/4 -hihainen t-pusero

Everyday TPS -raportimme viittaa Tämä on Stephanie Rahlfsin viimeinen TPS -raportti Stiletto -viidakossa. Kiitos paljon, Stephanie!
Olen iso Uniqlo -fani. Kun tämän japanilaisen tuotemerkin ainoa Yhdysvaltain myymälä oli NYC: ssä, palasin kahdesti vuodessa GOS: sta pussiin, jotka olivat täynnä Uniqlo-löytöjä. Nyt kun meillä on useita Uniqlo -myymälöitä San Franciscon alueella, samoin kuin niiden Internet -ostaminen on samoin kuin käynnissä, uskot, että pakkomielle olisi käyttänyt. Ei. En vieläkään saa tarpeeksi. Heidän perusteet, kuten kashmir -puserot ja silkkipuserot, ovat vaikuttava arvo. Lasken juuri – minulla on seitsemän Uniqlo -kashmir -villapaitaa. Tuo on rakkautta.
Tällä hetkellä olen lyönyt Uniqlo Silk 3/4 -hihan puseron kanssa. Se on leikattu samanlaiseksi kuin perinteinen Vince Silk -pusero, avoimella plaketilla ja potkulla takaosassa. Tätä Fluminense Paita puseroa voidaan käyttää joko vyötärönauhaan tai sen ulkopuolelle, samoin kuin kevyempiä sävyjä voidaan yhdistää camisolin kanssa lisävaatimusta varten. Kaikista hienoimpia, tämä työhön sopiva 100% silkkipusero voi kaksinkertaistua viikonloppukäyttöön-kuvakaa se vain haluamasi kumppanin Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita farkut! Sitä tarjotaan mustana, valkoisena, beige, samoin kuin sininen (kuvassa) 49,90 dollarilla. Uniqlo Silk 3/4 -hihainen t -pusero
Näkyt fantastisen kappaleen, jonka haluat suositella? Ole hyvä ja lähetä sähköpostia tps@corporette.com. VfL Wolfsburg Paita (L-0)
Rakastajamme sivustoilta

Epäkeilamatta ja naimattomia: ovat Tom Brady ja Gisele BunchenPopust

Värikkäitä valinta syksyn vaatekaappisi, Salefemme d’Un -sarjassa

Kaikki mitä käytin viime viikolla, 8.24.22. Stripe

Powered by Pubexchange