10 tyyliä ryppymuodossa, jotka ovat saaneet tyylikkäät – katso numero seitsemän

sitä kutsutaan vuoden 2016 lomamalliksi, joten kyllä, meitä todellakin kiehtoo. Tässä on erilainen ulkonäkö röyhelömuodossa, jotka on flaunted eri maailmanlaajuisten muotiviikkojen välillä. Koska et ehkä ole ollut yhtä paljon kuin päivämäärä röyhelömuodisagan kanssa, annamme sinulle viimeisimmät ja röyhelömuodin tyylikkäimmät kokoelmat, katso!
Uskomattomia ja innovatiivisia uusimpia muotimalleja röyhelöissä
.

1. Vaaditaan tyylikäs röyhelömekko?
Monille sekoitetuille juomatapahtumille sekä juhlallisuuksille, jos haluat olla diva ympärillä, mitä vaadit, on tyylikäs ryppypuku satiinivalkoisessa. Kuten arvostetussa Balmain Spring 2016 RTW: ssä nähdään, valkoisen satiini -ryppyisellä yhtyeellä on rapea tux, kuten Kawasaki Frontale Paita yläreunan ulkonäkö, katkaisuilla ja siihen kohokuvioiduilla webillä. Pohjapuolisko on siellä, missä maaginen pelaaminen röyhelöillä tapahtuu.

2. Jotain ainutlaatuista että dekadenttia
Tyttömäinen, naisellinen ja erittäin ainutlaatuinen, samoin kuin meidän on sanottava, pikemminkin dekadentti; Lilacin näytelmä rypistyneessä illalla sekoitettua juomapukua pyörii taikuutta. Kuten Lontoon syksyn 2016 RTW nähdään, tämä on ihana pala, jota voidaan käyttää tapahtumaan tai juhliin tai jopa syntymäpäivään. Pienet sekä vaaleanpunaisten ja isojen valkoisten kukkakorttien applikaatiot ovat silmiinpistäviä lausuntoja, joista on tarkkailtava.

3. rento röyhelöt
Erittäin rento kosketus tänä iltana ja pitämällä mielessä lämmin sääolosuhteet ympärillä, valitse painetut tai raidalliset Racing Club de Avellaneda Paita ryppyiset puserot, joita voidaan käyttää mekkojen, hameiden, housujen, shortsien tai kuumien housujen kanssa. Voit käyttää kaulan kuristajaa tämän kanssa, jotta oomph -tekijä herää eloon.

.
4. Punaisissa röyhelöissä
Mikään ei puhu romanssista ja rakkaudesta, enemmän kuin punaisen voimaan upotettu innostus. Punaiset rypistyneet hameet, joissa on valkoisia toppeja illalla Bestien bashissa, yhdistettynä kuohuviiniin Peep Toed Heels -tapahtumaan tekee fashionistan hahmon säteilevän. Yksi viimeisimmistä muotisuuntauksista, keskimmäisen leikkauksen pitkä ryppyhame, kuten Blugirl Spring 2016 RTW: llä on välttämätöntä!

5. Neutraali sävytetty röyhelö rakkaus
Ei yhtä hyvin kirkkaisiin tai tummiin väreihin? Ei ongelmaa! Saat neutraalit paletit Atalanta BC Paita pelaamaan sinulle sinulle ja myös eduksesi. Kuten Balmain Spring 2016 -valmiuden Vogue-kiitotiellä nähdään, neutraali virkkattu katkaistu yläosa on pariksi ryppyinen midihame sekä alastomat kengät yritykselle. Mitä muuta saattaa kirjoittaa jumalallista?

7. Pastelli elinvoimaiset maxi -röyhelöt
Hienoja maxi -kylpytakit eivät kuitenkaan väsyneet, joita näet ympärillä? Tarkista elinvoimaisten röyhelöiden maxi -pukujen linja, joka nähdään upealla Milanoviikolla 2016 tekemällä kierroksia sosiaalisessa mediassa. Nahkavyöllä vartaloon yrityksen, käsivarren pituiset hihat sekä pastellin lämpimän ja suuren äänen leikki, tämä on puku, joka on täydellinen kesäaikaan iltaisin.

8. 60s röyhelöt ovat palanneet
60 -luvulla useimmat naiset ja naiset käyttivät röyhelöitä ja ryppyisiä hihaisia ​​paitoja yhdessä erilaisten elinvoimaisten röyhelövaatteiden kanssa työhön ja muihin tarpeisiin. Nyt ottaen vihan siitä, ryppyisiä toppeja voidaan käyttää Spagetti Maxisin ja mekkojen alla, töihin tai mihin tahansa menet, mitä sanotaan?

9. Ruffles -elokuviin
Lämmön voittamiseksi saatat käyttää pikkulasten röyhelöitä, joissa on shortsit, paitot, kylpytakit ja hameet tai ehkä parhaat röyhelöpuvut, joissa on trendikkäitä asusteita kaulassa että korvissa. Voit myös mennä hyvin vähän yhdellä lauseella kaulankaulan kanssa, jos röyhelö yläosa on alhaalla rintalinjalla tai kenties yhtiön leikkauksilla!

10. Vaster Ruffles -topit naisille
Suorita ripottele satiini -midihame nilkkaan ja muihin, ja pari se neutraalilla sävyisellä riimu röyhelöllä. Jalkojen korot ovat välttämättömiä, parilla paksuja rannekkeita käsissä, samoin kuin kaikki, mutta kaikki käyttäisivät neutraaleja sävyisiä paksuja korkokenkiä varmasti, tai muuten glam -nukke -diva -ilme ei tule läpi.
Pidä räjähdys kokeilemalla näitä ryppykuvioita ja anna meidän ymmärtää, mikä röyhelötyyli pidit parhaasta!
Kuvien lähde: pinterest.com